آموزش: قابلیتهای شبکهی اجتماعی Research Gate برای پژوهشگران
مقاله آموزشی: قابلیتهای شبکهی اجتماعی Research Gate برای پژوهشگران
چکیده موضوع و هدف پژوهش: هرچند اهمیت خدمات شبکههـای اجتمـاعی بـه عنـوان
ابـزاری جهـت کارهـای تیمـی تحقیقـاتی و توانـا سـاختن پژوهشـگران جهـت اشتراکگذاری نتایج و تجارب، آشکار شده اسـت، ولـی کمتـر مطالعـهای در راستای معرفی شبکههای اجتماعی مناسب بـرای پژوهشـگران، صـورت گرفتـه است. بنابراین مطالعه حاضر با مشاهده خلاء موجـود در ایـن زمینـه، بـه معرفـی مهمتـرین شـبکه اجتمـاعی تحقیقـاتی و قابلیـتهـای آن جهـت کاربسـت در
فعالیتهای پژوهشی پژوهشگران میپردازد.
»»» ادامه توضیحات و بارگیری در ادامه مطلب
روش: این پژوهش به روش کتابخانهای انجام شده اسـت. بعـد از بررسـی متـون مشخص شـد کـه شـبکه اجتمـاعی ریسـرچگیـت بـه عنـوان یکـی از مهمتـرین شبکههای اجتماعی تحقیقاتی، معرفی شده اسـت. در ادامـه، سـایت ایـن شـبکه جهت استخراج قابلیتهای مفید برای پژوهشگران، مورد بررسی قرار گرفت.
یافتهها: از مهمترین قابلیتهای این شبکه اجتمـاعی مـیتـوان بـه قابلیـت ایجـاد پروفایل پژوهشی، شرکت در گروههای تخصصی، قابلیت شناسایی و برقـراری ارتباط و تعامل با سایر پژوهشگران و ... نام برد.
نتیجهگیری: با توجه به نقش شبکههای اجتماعی تحقیقاتی در معرفـی، برقـراری ارتباط و همکاری بین پژوهشگران و همچنین مـدیریت تولیـدات علمـی آنهـا، میتوان اینگونه نتیجه گرفت، متخصصان علم اطلاعات با معرفی این سایتهـا به پژوهشگران، میتوانند باعث ارتقاء سطح پژهشهای دانشگاهی شوند.
دریافت
عنوان: قابلیتهای شبکه اجتماعی ریسرچ گیت برای پژوهشگران
حجم: 304 کیلوبایت