ما۲۴نفر

(تارنمای دانشجویان معارف‌اسلامی و علوم‌سیاسی ۹۱ - دانشگاه امام صادق(علیه‌السلام

ما۲۴نفر

(تارنمای دانشجویان معارف‌اسلامی و علوم‌سیاسی ۹۱ - دانشگاه امام صادق(علیه‌السلام

محفل ۲۴ دانشجوی معارف‌اسلامی و علوم‌سیاسی دانشگاه امام صادق(ع). سعی می‌کنیم آن‌چه خودمان و دیگر دانشجوهای معارف‌اسلامی و علوم‌سیاسی به آن نیاز دارند را منتشر کنیم.
اگر شما هم اطلاعاتی برای انتشار دارید، با ما به اشتراک بگذارید.
منتظر انتقادها و پیشنهادهای شما هستیم.

به نقل از پاروقی:

سلام بر شما

یه ذره بحث

نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، یه جورایی بزرگ‌ترین رویداد فرهنگی سال کشور ماست. همزمان با برپایی این نمایشگاه، بعضی چیزها یادمان می‌افتد؛ مثل شب قدر است. در حق کتاب، در سالی که گذشت چه کردیم و در سالی که در پیش رو داریم، چه می‌کنیم. 

یکی از مهم‌ترین سوالات که همه با آن درگیرند (یعنی باید درگیر باشند)، این است که چه بخوانیم؟ توجه به گستره کتاب‌ها و گستره نیازهای مخاطبان و چیزهای دیگر به ما می‌گوید که پاسخ به این سوال دشوار است. یک راه ساده‌سازی پاسخ، حذف بخشی از سوال است. مثلا تفکیک موضوعی کنیم و بپرسیم در حوزه عمومی یا فلان حوزه تخصصی چه بخوانیم. فهرست پیش رو که برای اولین بار در سال گذشته منتشر شد و مورد استقبال قرار گرفت، امسال کمی روزآمد شده است و یک مرحله جلوتر به مخاطبان توجه کرده است. 

درباره همین فهرست

کتاب‌های فهرست حاضر براساس تقسیم‌بندی به 11 حوزه اصلی دسته‌بندی شده‌اند. در هر حوزه نیز از کتاب‌های بخش‌های مختلف آن حوزه استفاده شده است تا در مجموع حجم گسترده‌تری از منابع فهرست گردد. چندان هم عنوان‌های تقسیم‌بندی را جدی نگیرید، تسامح زیادی در نامگذاری به خرج داده شده و احتمالا در نسخه‌های بعدی تغییر کند.

 

پس‌زمینه برخی ردیف‌ها به رنگ زرد در آمده است. این بدان معناست که این کتاب‌ها در ویراست جدید این سند اضافه شده‌اند. برخی از این کتاب‌ها جدید هستند ولی برخی از آن‌ها قدیمی‌ترند.

پیش از عنوان برخی کتاب‌ها، علامت ستاره (*) وجود دارد. این بدان معناست که مطالعه و احیانا خرید این کتاب به دانشجویان سال‌اولی رشته معارف اسلامی و فرهنگ و ارتباطات دانشگاه امام صادق علیه‌السلام پیشنهاد می‌گردد. این کتاب‌ها کتاب‌هایی هستند که اجمالا مناسب تشخیص داده شده‌اند، نه بیش‌تر.

دست نیاز

این فهرست برای بهتر شدن، نیازمند اختصاص وقت بیش‌تری از سوی من و ارسال نظرات و پیشنهادات از سوی شماست.

پیوند دریافت فهرست کتاب به شکل سند قابل ویرایش از طریق واژه‌پرداز وورد

دریافت
عنوان: کتب پیشنهادی آقای درویشی
حجم: 73.9 کیلوبایت

نظرات (۳)

خسته نباشید خدمت همه رفقا
کتاب های حوزه تربیت و رسانه با اینکه مهمند ولی بنده جایگاهشون رو در وبلاگ کد سیاسی 91 نمی بینم.
پاسخ:
در حوزه‌ی اثر و تاثیر رسانه‌ها و فضای سیاسی ببینید.
تربیت را هم ذیل اصل کلی تربیت و تربیت سیاسی ببینید.
برادر این ممکنه گرایش شما باشه
جایگاهی برای دیگر دوستان نداره
کما اینکه حوزه علاقه بنده ممکنه یک موضوع به خصوص باشه ولی کتاباش برای شما فایده ای نداره
پاسخ:
شما هم لیست کتب پیشنهادی اساتید، بزرگان و پیشکسوتان حوزه مطالعاتی خودتون را بگذارید.
کسانی هم که این لیست برایشان جایگاهی نداره، مطالعه نکنند.
اگر قرار باشد آن‌چه منتشر می‌شود بر اساس جایگاه همگانی بین اعضای کد باشد که به تقسیم بندی گرایش‌ها نیاز نداریم. هر گرایشی جمع کنند و بروند برای خودشان یک وبلاگ جدا بزنند که همه‌ی مطالبش برای همه‌ی مخاطبانش جایگاه داشته باشد.
این چه حرفی است که شما میزنید. هیچ دو نفری پیدا نمی شوند در کد ما که حوزه مطالعاتی یکسان داشته باشند. مثلا بنده میخواهم نظام سازی اسلامی مطالعه کنم. جایگاهی در کد ندارد. شما هم گرایشتان جامعه است. نه تربیت و رسانه.
پاسخ:
چه اشکال دارد
شما کتاب‌های نظام‌سازی را لیست کنید و بگذارید در همین وبلاگ
شاید کسی آن لیست را خواند و از کتابی(کتبی) خوشش آمد.

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی